Aziatische vis met groente
Witte visfilets met broccoli, paksoi en peultjes
2 porties
Voorbereidingstijd
40 min Ingrediënten
-
1 xkleine, rode chilipeper
-
250gbroccoli of asperges
-
200gin de helft gesneden paksoi
-
100gpeultjes
-
2 x 150gwitte visfilets
-
2eetlepeltamari
-
2eetlepelextra vergine olijfolie of koolzaadolie
-
stuk verse, geraspte gember (1 cm dik)
-
2eetlepelhoning
-
1eetlepelkorianderblaadjes
-
1 xkleine citroen
Werkwijze
- Hak de ene helft van de chilipeper fijn en snij de andere helft wat dikker. Verdeel de broccoli, de paksoi en de peultjes over twee grote vierkanten bakpapier. Leg de vis boven op de groente.
- Meng de tamari, de olie, de geraspte gember, de honing, de fijngehakte koriander en de fijngehakte chilipeper in een kleine kom. Strooi dit mengsel over de visfilets. Breng de randen van het bakpapier samen en draai enkele keren om het pakketje goed dicht te knopen.
- Leg de pakketjes op een bakplaat in de oven en laat 15-20 minuten gaar worden op 200°. Laat ze afkoelen voor je het bakpapier verwijdert. Strooi er de schijfjes chilipeper en de fijngehakte koriander over. Dien op met schijfjes citroen.