Skip to content

Juridische vermelding

Deze website is eigendom van, en wordt beheerd door Benecol Limited en is beschermd door wereldwijde auteursrechten. De inhoud mag enkel gebruikt worden voor persoonlijk, niet professioneel gebruik en geen enkele wijzigingen of verdere namaak van de website is toegestaan. De website en de inhoud ervan mogen niet op een andere wijze worden gekopieerd of gebruikt.

De eigenaars van deze website zullen alle redelijke inspanningen doen om de inhoud van deze website recent en accuraat te houden maar garanderen of waarborgen op geen enkele wijze de correctheid en volledigheid van de informatie. De eigenaars van deze website zullen op geen enkele wijze aansprakelijk zijn voor enige schade die zou resulteren uit de toegang, of het gebrek aan toegang, tot deze website noch voor het vertrouwen op de geleverde informatie.

The owners of this Deze website kan links en/of referenties bevatten naar andere websites. De eigenaars van deze website zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor de inhoud van deze andere websites en zijn niet aansprakelijk voor enige schade naar aanleiding van het consulteren van deze websites. De links naar andere websites worden enkel aangeboden voor het gebruiksgemak van de bezoekers van de website.

De handelsmerken, dienstmerken, handelsnamen en producten op deze website worden zowel in België als internationaal beschermd. Deze mogen op geen enkele wijze gebruikt worden zonder de voorafgaandelijke geschreven goedkeuring van de eigenaars van deze website tenzij voor het identificeren van de producten of diensten van het bedrijf.

Iedere identificeerbare persoonlijke informatie in de elektronische communicatie naar deze website wordt beheerst door de Privacy Policy.

Degene die informatie verstuurt naar deze website of naar de eigenaars van deze website is verantwoordelijke voor de inhoud ervan, met inbegrip van de waarachtigheid en nauwkeurigheid.

Benecol Limited
The Mille, 1000 Great West Road,
Brentford, London, TW8 9DW, Verenigd Koninkrijk.
Geregistreerd in Engeland met nummer. 9062361

©Benecol Limited 2002–2019, laatste update op 21.09.2018

Zoeken