Skip to content

Sausjes voor alle smaken: custard

Je desserts smaken lekkerder dan ooit wanneer ze je met custard serveert. 1 portie bevat 0,8 g van je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van 1,5-3 g plantenstanolen.
4 porties
Preparation time
10 min
Ingrediënten
  • 50 g
  • 1eetlepel
    maïzena
  • 300 ml
    sojamelk
  • 2eetlepel
    lichtbruine basterdsuiker
  • 1/2 tbsp
    vanille-extract
Werkwijze
  1. Meng wat van de 300 ml soja met maïzena.
  2. Doe de rest van de sojamelk in een zware pan met de basterdsuiker, het vanille-extract en de Benecol® spread met botersmaak.
  3. Wacht tot de Benecol® spread met botersmaak gesmolten is en meng er dan de maïzena onder. Breng langzaam aan de kook en roer constant tot je een dik mengsel verkrijgt.
Products used in this recipe

Zoeken