Skip to content

Ierse pannenkoeken

Deze pannenkoeken zijn overheerlijk, op elk uur van de dag.
Voorbereidingstijd
Ingrediënten
Werkwijze
  1. Zeef de bloem en het zout in een mengkom en maak een putje. Giet het ei in het putje. Voeg de gesmolten Benecol® spread met botersmaak en de helft van de melk toe.
  2. Giet daar langzaam de bloem bij en meng goed. Klop krachtig tot een glad deeg en giet er dan de rest van de melk bij.
  3. KOKEN
    Verwarm een antikleefpan tot ze goed heet is, zet vervolgens het vuur op medium en giet met een soeplepel voldoende deeg om de pan met een dunne laag te bedekken.
  4. Bak op middelmatig vuur 1-2 minuten of tot er luchtbellen aan de oppervlakte verschijnen en draai om om de andere kant te bakken. Hou de pannenkoeken warm tot je klaar bent om op te dienen.
  5. Dien op met abrikozen.
Producten die in dit recept worden gebruikt

Zoeken