Skip to content

Is Benecol goed voor u?

  • BENECOL-PRODUCTEN GEBRUIKEN

Als bij u een hoog cholesterolgehalte vastgesteld is, dan doet u misschien al enkele dingen die helpen het cholesterolgehalte te verlagen, zoals minder verzadigd vet eten, zorgen dat u uw vijf per dag binnenkrijgt of meer vezelrijke voeding op het menu zetten, zoals havermoutpap. Benecol-voedingsmiddelen en dranken met toegevoegde plantenstanolen kunnen uw harde werk nog verder helpen en zijn eenvoudig te integreren in uw dagelijkse routine. Maar, misschien het best van alles, ze smaken heerlijk en dankzij onze unieke plantenstanolen zijn ze een bewezen manier om uw cholesterolgehalte te helpen verlagen als onderdeel van een algemeen gezond, evenwichtig dieet en leefpatroon, waaronder uw ‘vijf per dag’, en helpen ze uw cholesterol laag te houden bij dagelijks gebruik.

Er zijn veel Benecol-producten en smaken waaruit u kunt kiezen om u de extra cholesterolverlagende voordelen te geven die u elke dag nodig hebt, dus een verandering is nog nooit zo eenvoudig geweest. En zoals we weten zijn het vaak de kleine aanpassingen, niet de ingrijpende maatregelen, die de meest blijvende verandering teweegbrengen. Welk Benecol-product voor u het meest geschikt is, hangt af van uw individuele behoeften, smaak en wensen. Raadpleeg onze productpagina om het huidige assortiment Benecol-producten te bekijken.

Benecol-producten hebben volledige voedingsinformatie en ingrediëntenlijsten op de verpakking en informeren u over de exacte hoeveelheid plantenstanolen per portie. Ze zijn allemaal geschikt voor vegetarische diëten en de sojadranken zijn ideaal voor mensen die een veganistisch of zuivelvrij dieet volgen.

Zoeken