Skip to content

Sport – motivatie is de motor

Volg je vooruitgang

Er zijn voldoende manieren om je vooruitgang te meten, zoals fitness apps op je smartphone. Als je houdt van joggen, wandelen of fietsen, probeer dan de Runkeeper app, waar je je snelheid, afstand, tijd en verbruikte calorieën kan opvolgen. Je kan alles ook delen met je vrienden en een op maat gemaakt trainingsschema volgen. Er zijn natuurlijk meer apps beschikbaar, waarvan velen gratis zijn, dus zoek naar de app die op jouw lijf geschreven is…

Reserveer tijd

De beste manier om gemotiveerd te blijven, is om je sport in te plannen in je agenda, net zoals een afspraak bij de dokter of tandarts. Stel ook een herinnering in in je smartphone, zodat je het niet ‘vergeet’.

Sporten is geen opgave

Als je moeite hebt om jezelf te motiveren, kijk dan naar de voordelen. En onthou dat sport ook positieve hormonen stimuleert, zodat je je zeker beter voelt nadien!

One team!

Waarom alleen sporten als het ook samen kan? Maak van je sportuitstap een gezellig moment. In plaats van af te spreken op restaurant, kan je ook eens afspreken om bij te praten tijdens het joggen. Vind je sportbuddy en alles gaat zoveel makkelijker!

Zoeken