Skip to content

Bevat Benecol-yoghurt veel suiker?

  • BENECOL INGREDIËNTEN

Benecol heeft een assortiment ‘één flesje per dag’ yoghurt- en sojadranken, en yoghurtpotten met verschillende hoeveelheden suiker om te voldoen aan uw individuele behoeften en smaakvoorkeuren op het vlak van zoetheid. Er is een Benecol-yoghurt voor iedereen, want u kunt kiezen uit producten met een beetje toegevoegde suiker, zonder toegevoegde suiker, zonder kunstmatige zoetstoffen en met sucralose als zoetstof om de toegevoegde suikers in uw dieet te verminderen.

Beter nog, slechts één flesje of potje per dag levert 2 g plantenstanolen, wat genoeg is om uw cholesterol met 7-10% te verlagen in slechts twee tot drie weken, wanneer het product gegeten wordt als onderdeel van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl, waaronder uw ‘vijf per dag’.

Controleer altijd de ingrediëntenlijst en het voedingslabel op de achterkant van de Benecol-verpakking voor de meest actuele en gedetailleerde voedingsinformatie (inclusief koolhydraten, waarvan suikers en plantenstanolen), evenals op de Benecol-productpagina’s.

Zoeken